אודות פילוג'יקה

כאמור, קשרים נוירונים במוח מהווים מעין תוכנית חיים. קשרים אלה עובדים כמו תוכנת מחשב והם אלה שמזינים את מחשב העל – המוח שלנו.
קשרים אלה משפיעים על כל תחום של חיינו, מרמת הבריאות ובאיזה מחלות נחלה, עבור במה תהיה רמת ההצלחה שלנו, משקל הגוף, בריאות, מערכת חיסונית וסוגי המחלות, איכות היחסים שאנחנו מצליחים ליצור וכך הלאה.

במסגרת המחקרים שלו חיפשנו את הכלי היעיל ביותר שיחשוף את הקשרים שבמוח עבור תחומי החיים השונים. עסקנו רק בהיבטים המעשיים, בדומה לתכנת שכותב תוכנה למחשב, הוא לא יודע איזה תאים בתוך המחשב מתחברים אבל, הוא כותב את התוכנה ומשנה אותה לפי הצורך.

לקח לנו מעל ל 10 שנים לקחת טכניקה עתיקת יומין, כלי שמגיע לשכבות העמוקות ביותר במוח, כלי בו עשו שימוש רבים מאד מפורצי הדרך בתולדות האנושות.

את השם לכלי זה העניק אלברט איינשטיין שהרבה להשתמש בו אבל אלפי שנים לפניו הוא כבר נודע ביוון הקדומה.

ניסוי מחשבתי
כלי זה שימש רבים מליאונרדו דה וינצ'י ועד לגלילאו, למעשה מומלץ לפתוח ויקפדיה באנגלית ולהיווכח איזו השפעה ענקית יש לכלי זה, משחר האנושות על חייהם של בני האדם.

כאמור, לקחנו כלי זה וידענו שאחת המטרות הראשונות יהיה להפוך אותו לכלי הזמין לכל אדם, מביתו בתוך שניות.

הפגישות שלנו עושות שימוש רב בכלי זה. הניסוי המחשבתי מאפשר לנו להיכנס לקשרים במוח, אפילו לאלה שהגיעו גנטית, שעוברים דרך הגנטיקה.

אז איך מתנהלת פילוג'יקה:
הכל מתחיל בפגישה אישית. אתה נשאל מה ברצונך לשנות.
לא משנה באיזה תחום אתה רוצה לשנות, משקל גוף, בריאות, יחסים, חינוך ילדים, שיפור כלכלי, שלווה

אתה נשאל שאלה:
"מהי לדעתך הסיבה שאתה סובל מהבעיה שאותה ברצונך לשנות"

הסיבה לשאלה הזו היא היכולת להשתמש בה כדלת כניסה לשורה של ניסויים מחשבתיים.

הניסויים המחשבתיים מחולקים בפילוג'יקה ל 3 חלקים:

1. ניסוי מחשבתי – העמקת התודעה. בעזרת ניסוי מחשבתי זה אנחנו נכנסים יותר ויותר עמוק לתוך הקשרים הנוירונים במוח ומגיעים לקשרים הגנטיים, גם להם השפעה מכרעת על החיים.
2. ניסוי מחשבתי – הפתרון.
3. ניסוי מחשבתי ההטמעה

סדר הפעולות:
שני הניסויים המחשבתיים הראשונים מתבצעים בפגישה אישית.
בסיום הפגישה בודק האדם האם הוא מסוגל למצוא מילה אחת שיצאה מפיו, מיום לידתו ועד היום, מחשבה אחת, תחושה אחת, פעולה אחת, מסקנה, שיקול וכו' שאינה מבוססת על הבסיס שהתגלה בניסויים המחשבתיים האלה.

אחרי שהמשתמש מוודא ומוצא שאכן, פעל מתוך תוכנית חיים צרובה במוחו הוא גם מבין שכדי שיחול שינוי – יש צורך לשנות את התוכנה במוח. את הקשרים הנוירונים.
לצורך זה המשתמש חייב לתרגל את מוחו. בדומה לקשירת היד הכותבת כדי לאמן את היד השנייה לכתוב, גם בפילוג'יקה חייב המשתמש "לא להשתמש" – בקשרים הקיימים במוחו וללמוד לייצר קשרים חדשים על ידי אילוץ מוחו.

דבר זה מתבצע בשלושה אופנים:
1. לימוד ייצור קשרים נוירונים חדשים בעזרת ניסויי מחשבה אישיים
2. סדנאות בהם משתתפים אחרים שמכירים את התהליך "מאמנים" על ידי התנהגותם המבוקרת על המוח להשתנות. סדנאות אלה גורמות גם "למאמנים" וגם ל"מתאמנים" לזרז את בנית הקשרים החדשים במוחם. סדנאות אלה מבוקרות על ידי הגורמים בפילוג'יקה
3. מודעות יומיומית לשימוש בקשרי המוח החדשים, המהווים ובדיקת נכונות השימוש בערת כלים תחושתיים חדשים נלמדים.

בסך הכל, פילוג'יקה הינה תהליך מהיר, זול ויעיל